Buffetten

 

(Op basis van afname voor minimaal 20 personen)

Artiestenbuffet (vanaf 25 personen)
Soep vooraf; Deventer mosterdsoep met reepjes zalm.
Brood en boter.
Koud; Salade met nootjes en kaas.
Tomatensalade.
Komkommersalade.
Warm; Kipkerrie met ananas.
Gehakt-, Saté-, bonenschotel.
Champignon/courgetteschottel uit de oven.
Groentegarnituur.
Gebakken aardappels.
Rijst
Europese Tour-buffet (vanaf 25 personen)
Koud;              . Rundvlees salade met gevulde eitjes.
Salade Niçoise (met boontjes en tonijn).
Rode bietensalade.
Tomatensalade.
Tsatsiki.
Groene salade met nootjes en kaas.
Chiabatta.
Warm; Kipfilet in pepersaus.
Balletjes gehakt in Provençaalse tomatensaus.
Champignon/courgetteschotel uit de oven.|
Groentegarnituur.
Gebakken aardappels.
Rijst.
Koude hapjes-buffet (vanaf 25 personen)
Koud;             . Rundvleessalade.
Zalmsalade.
Wraps met gerookte zalm.
Gevulde eitjes.
Haring met roggebrood.
Pittig lamsgehakt.
Kaasplateau met zachte kaas.
Sticks van zwarte en groene olijven met mozzarella.
Stokbrood.
Tsatsiki (Grieks knoflook-, komkommer-, yoghurt- gerecht.
Kruidenboter en allioli (knoflookmayonaise).
Schalen met vers fruit.

 

Smulbuffet (vanaf 25 personen)
Koud;       . Rundvleessalade met gevulde eieren.
Rode bietensalade.
Aardappelsalade.
Groene salade met witte kaas.
Tomaat-, komkommersalade.
Schaal met gerookte zalmwrap.
Gerookte paling en haring met roggebrood.
Rauwe ham met meloen.
Tsatsiki –  (Grieks knoflook-, komkommer-, yoghurt- gerecht).
Stokbrood.
Kruideboter.
Warm; Zalm in Provençaalse tomatensaus.
Kipkerrie met ananas.
Saté-stokjes in saus.
Rijst.
Aardappels uit de oven.
Geroerbakte groenten.
Champignon/courgette-curry uit de oven.
Diverse koude sauzen (mayonaise, ketchup, whiskysaus).
Dessert; Smoothie ( drankje van vers fruit en ijs).

 

Frans Buffet  (vanaf 40 personen)
Soep vooraf; Provençaalse tomatensoep.
Stokbrood en kruidenboter.
Koud; Salade buffet met o.a.
Tomatensalade.
komkommersalade.
groene salade.
Olijven.
Warm; Quiche Lorraine.
Broccoli-quiche.
Bœuf Bourguignon (rundvlees stoofpot).
Porc à la Bière  (varkensvlees bereid met bier).
Pilons de poulet (kipdrumsticks).
Rijst.
Pasta.
Aardappels uit de oven.
Gestoofde groentegarnituur.
Champignon/courgette uit de oven.
Dessert; Appeltaart met ijs en slagroom.

 

Zuid-Amerikaans Buffet  (vanaf 40 personen)
Soep vooraf; Maïssoep met kaas en papaja.
Nacho con salsa.
Koud; Salade van verse spinazie met witte kaas en tomaat.
Salade van rijst met zwarte bonen.
Pico de Gallo (tomatensalade).
Komkommersalade.
Guacamole.
Diverse soorten brood.
Warm; Kip met mango en kokos.
Gamba in tomaat, -limoensaus.
Enchiladas (rundvlees).
Gemarineerde kippenpootjes.
Chili sin carne (vegetarisch).
Gefrituurde jalapeño met roomkaas.
Tortilla de patatas.
Gesmoorde Mexicaanse groenten.
Haricots verts met knoflook en rode paprika.
Dessert; Fruitsalades.
Diverse soorten sorbetijs.
Diverse soorten bavarois.
Slagroom en dessertsauzen.

..

Koud/warm Grillbuffet (vanaf 40 personen)

De chef staat voor u achter de gril

Koud; Groene salade.
Tomatensalade.
Komkommersalade.
Rode bietensalade.
Rundvleessalade.
Aardappelsalade.
Chiabatta.
Van de grill; Spare-ribs.
Kippenpootjes.
Bbq-worst.
Vegetarische vleesvarianten.
Maïskolf.
Gepofte aardappel.
Groentegarnituur.
+ Diverse koude sauzen.
Dessert; Smoothie van vers fruit en ijs.

 

Servies, bestek, aankleding

Nico Kookt levert ook servies, bestek en aankleding, zoals o.a.
Soepkop en schotel, borden, lepels, messen, vorken en tafelkleden.

Nico Kookt kan uw feestlocatie ook voorzien van interieur, aankleding en alle overige artikelen. Nico Kookt denkt graag met u mee over de inrichting en uitstraling van uw feest. Desgewenst neemt Nico Kookt de gehele organisatie van uw feest over.

Voor prijzen, meer informatie, mogelijkheden of een offerte op maat, stuur een mail naar:
chef@nicokookt.nl,
of bel 06 40340084

Contact
Voor prijzen, meer informatie, mogelijkheden of een offerte op maat, stuur een mail naar:

chef@nicokookt.nl
of bel 06 40340084
Twitter
  • Vandaag weer een Dijk van een menu @Burgerweeshuis Eetcafe. ... in de kerk een band die niet weet wat hij mist
    http://t.co/FWmZC2lL
    2012/09/20 10:12
  • het Eetcafe voor donderdag a.s. @Burgerweeshuis zit al bijna vol! erg leuk voor een 2e Eetcafe van dit seizoen.
    http://t.co/LP89R4Lw
    2012/09/04 17:21
  • Wij gaan weer beginnen!!! morgen @Burgerweeshuis het eerste Eetcafe van het nieuwe seizoen.
    http://t.co/56tF6tEa
    2012/08/29 15:39
Burger Eetcafé




Klik hier om naar de site van het burger eetcafé te gaan.